Barcelona Premiun cedeix un cotxe BMW a l'AECC de Barcelona

Barcelona - 30/08/2021

Barcelona Premium, concessionari oficial de BMW, ens cedeix de manera gratuïta a l’AECC de Barcelona un vehicle BMW per a destinar-ho a les diferents necessitats de l’associació, com el trasllat de psicòlegs/ treballadors socials als domicilis dels pacients perquè puguin donar suport, acompanyament i poder pal·liar totes les necessitats dels malalts als seus domicilis; trasllat de voluntaris, trasllat de materials, donar suport als esdeveniments que realitza l’associació per captar fons o per informar de la tasca que realitza i altres necessitats eventuals relatives a la feina i activitat de l’AECC.

Des de l’AECC treballem per a donar la cara contra el càncer, acompanyar i donar suport als pacients, estar al costat dels familiars durant tot el procés de la malaltia, educar en salut i crear entorns saludables amb campanyes i accions de prevenció i promoció d’hàbits de vida saludables, i millorar el futur de tots nosaltres a través de la recerca oncològica de qualitat i propera al pacient.

Un dels pilars de l’AECC és l’acompanyament i el suport al malalt i a la seva família. Un servei que realitzen tant professionals com voluntaris de manera gratuïta.

Acompanyem oferint serveis de suport, orientació mèdic-sanitària i atenció psicològica i social a tota la província de Barcelona per part dels nostres professionals en diferents punts d’atenció: l’Espai AECC actiu contra el càncer, els Punts Comarcals, hospitals i centres sanitaris i domicilis.
 

Infocancer 24 horas telefono 900100036
Infocancer 24h - 7 días