Nostra missió

Treballem units per educar en salut, donar suport i acompanyar les persones malaltes i les seves famílies, i finançar projectes d'investigació que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer.

Qui som

Som una organització sense ànim de lucre formada per pacients, familiars, voluntaris, col·laboradors i professionals. Desenvolupem la nostra activitat a tota Espanya.

1953

José Biosca funda l'AECC per ajudar les persones malaltes de càncer i lluitar contra la malaltia des de tots els fronts.

1963

Paguem tractaments a persones sense recursos, creem centres oncològics i els dotem d'equipament per al tractament del càncer. Som els primers a portar la bomba de cobalt.

1973

Posem en marxa els primers programes de detecció del càncer ginecològic i creem la Fundació Científica per impulsar la recerca. Implantem la medicina domiciliària per atendre malalts crònics i terminals.

1983

Iniciem la campanya de detecció precoç del càncer de mama amb unitats mòbils. Posem en marxa els programes de prevenció del tabaquisme a les aules.

1993

Oferim atenció psicològica, ajuda per deixar de fumar, atenció telefònica i cures pal·liatives a domicili. Obrim la primera residència per a pacients infantils.

2003

Treballem en una atenció integral al pacient de càncer. Posem en marxa les campanyes de prevenció del càncer de còlon i de pell. Es signa la declaració de drets dels pacients i neix el primer campament per a nens amb càncer.

2013

Creem l'Observatori del Càncer i aconseguim l'aprovació de la llei antitabac. Ja som l'entitat privada que destina més fons a recerca oncològica.

ACTUALITAT

Incorporem nous serveis de benestar per a pacients i familiars. Arribem més lluny i a més persones potenciant els nous canals digitals. Aconseguim implantar el Cribratge de càncer de colon a la sanitat espanyola.

Què fem

Liderem l'esforç de la societat espanyola per disminuir l'impacte causat pel càncer i millorar la vida de les persones.

ON SOM

Estem a tot Espanya gràcies a 52 Juntes Provincials.Seu Central: 
Sede Central: c/ Amador de los Ríos, 5  28010 - Madrid
Teléfono.: 91 319 41 38 - informacion@contraelcancer.es