Èxit rotund de la “Gala Solidària Costa Brava” en suport a la recerca oncològica

Girona - 11/06/2024

La nova edició de la “Gala Solidària Costa Brava”, organitzada per l'Associació Contra el Càncer a Girona, es va celebrar amb gran èxit la nit del divendres al S’Agaró Hotel. Aquest esdeveniment benèfic, en suport a la recerca oncològica i el benestar dels pacients de càncer i les seves famílies, va aconseguir recaptar la impressionant xifra de 76.528 euros. 

La gala, conduïda pel periodista Josep Puigbo i la cantant Lucrecia, va comptar amb la intervenció d’Isabel Alejandro, presidenta de l'associació a Girona, qui va subratllar l'objectiu d'aconseguir el 70% de supervivència en càncer per al 2030.  

Més de 250 persones van assistir al sopar benèfic, contribuint així a l'èxit de la cita. Entre els assistents, es va comptar amb personalitats del món de l’esport com l’ex-futbolista Aday Benítez, i figures destacades de la moda com Maite Gassó, directora creativa de Lola Casademunt, Mariano Moreno, dissenyador de moda nupcial, i Areta Matas, dissenyadora de joies. 

La gala va ser amenitzada per artistes de gran nivell com el violinista internacional Miguel Lara, el duet Double Chick i el Dj Pampano, que van assegurar una nit inoblidable a la Costa Brava. 

També cal destacar la presència de destacats polítics i professionals del món de la salut, com Pere Parramon, subdelegat del Govern a Girona; Jaume Heredia, director dels Serveis Territorials de Salut i gerent de la Regió Sanitària Girona; Maurici Jiménez, alcalde de Castell, Platja d'Aro i S'Agaró; Natàlia Figueras, Carles Motas i Joan Martin, diputats de la Diputació de Girona; així com el Dr. Joan Maria Brunet, director general de l'Institut Català d'Oncologia, i el Dr. Ramon Cunillera, gerent de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, entre altres. 

La “Gala Solidària Costa Brava” va comptar amb el patrocini d’Autopodium, Tavil, Alzamora, Andbank, Hipra i Costa Brava Mediterranean Foods, entre altres empreses. Gràcies al seu suport, es va aconseguir superar els objectius i expectatives de l'entitat. 

Els 76.528 euros recaptats aniran íntegrament destinats a continuar impulsant la recerca oncològica, garantint que els pacients puguin accedir als resultats de recerca més innovadors i a tractaments de medicina avançada. 

L'Associació Contra el Càncer a Girona agraeix profundament a tots els assistents, patrocinadors i col·laboradors que han fet possible aquesta nit tan especial, reafirmant el compromís de tots amb la lluita contra el càncer i l'esperança d'un futur amb millors resultats per als pacients. 

Infocancer 24 horas telefono 900100036
Atención gratuita 24h - 7 días