L'Associació Espanyola Contra el Càncer i Projecte Home Balears renoven el seu conveni de col·laboració per a promocionar la salut entre professionals i usuaris de la fundació

Illes Balears - 18/05/2023

El president de l'Associació Espanyola Contra el Càncer a les Illes Balears, Dr. José Reyes, i el president executiu de la Fundació Projecte Home Balears, Jesús Mullor, han renovat el conveni de col·laboració signat entre totes dues entitats en 2019 amb l'objectiu de dur a terme accions de promoció de la salut entre professionals i usuaris de la fundació. El conveni original tenia una durada de tres anys, però es va veure interromput per la pandèmia de la COVID-19.

Mitjançant aquesta col·laboració, totes dues entitats treballaran de manera conjunta per la prevenció, informació i conscienciació del càncer, així com la millora de la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia.

Projecte Home s'encarregarà d'informar els seus empleats i usuaris afectats per un procés de càncer de les eines de suport de què disposa l'Associació segons la seva zona geogràfica, a través de les seves juntes comarcals i insulars i els facilitarà el contacte establert en cadascuna d'elles perquè puguin sol·licitar suport i assessorament. També farà difusió de les activitats de l'Associació que puguin ser d'interès per a aquests, amb l'objectiu de fomentar la participació en aquests esdeveniments i contribuir a la informació i conscienciació al voltant del càncer.

Aquest conveni de col·laboració s'emmarca en els objectius estratègics de l'Associació d'informar i conscienciar a la població sobre els factors que faciliten la prevenció i detecció precoç del càncer amb la finalitat de disminuir les taxes d'incidència i/o mortalitat per càncer; i millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i les seves famílies.

Per part seva, Projecte Home treballa per la prevenció i el tractament de persones amb problemes d'addicció, lluita contra l'exclusió social i impulsa projectes que possibilitin la incorporació social i laboral de les persones que es trobin en aquesta situació.

Infocancer 24 horas telefono 900100036
Atención gratuita 24h - 7 días