XV Sopar de Dones Solidàries, promogut per la Fundació Climent Guitart a benefici de l'Associació contra el càncer a Girona

Girona - 29/11/2022

El passat dijous, 3 de novembre, Lloret de Mar va presenciar el XV Sopar de Dones Solidàries, promogut per la Fundació Climent Guitart a benefici de l'Associació contra el Càncer a Girona i el seu programa Molt x viure que, des del 1987, dona suport a les dones amb càncer de mama, per aconseguir millorar la seva qualitat de vida a través de l'atenció psicològica.

La participació d'aquest sopar va augmentar a més de 300 dones i s'ha obtingut una recaptació de 13.523 €, la xifra més alta mai aconseguida abans. Entre els assistents en van acompanyar l'exjugadora internacional del Barça Melanie Serrano, la nutricionista Monste Folch, la pianista Laura de Andrés, Sor Lucía Caram, les presentadores de televisió Ares Teixidó i Ruth Jiménez, l'actriu Ivana Miño i una nodrida representació de polítiques, encapçalades per la consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda rural, Teresa Jordà, a banda de nombroses empresàries.

En realitat aquest sopar solidari, de fet, han estat dos sopars, celebrats a l'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort, de Lloret de Mar. Per un costat, la Sala Palas Atenea ha congregat a les dones i el Restaurant Marina una cinquantena d'homes, que s'han sumat a la iniciativa. Entre aquests s'hi trobava el periodista i presentador Vador Lladó.

Un dels moments més emotius de l'acte ha estat quan s'ha viscut un minut de silenci per les víctimes de l'accident de globus aerostàtic de Turquia de mitjans d'octubre, en el qual van perdre la vida Dolors Masana i Maria Cristina Baltrons, assistents assídues d'aquest sopar.

Infocancer 24 horas telefono 900100036
Atención gratuita 24h - 7 días