Un Nadal Solidari

Barcelona - 12/01/2022

L’Associació Contra el Càncer a Barcelona ha realitzat diferents iniciatives solidàries aquest Nadal, des d’activitats per als més petits, recollida de joguines fins a tallers de manualitats per a realitzar un petit obsequi pels malalts de càncer ingressats als hospitals.

Activitats i regals per als més petits

L’entitat va fer un recull de joguines noves per entregar a les famílies més vulnerables, amb l’objectiu que cap nen o nena es quedés sense la seva joguina en aquestes festes de Nadal. Algunes famílies van rebre a les seves cases els seus regals i altres els van passar a buscar als diferents Punts Comarcals de l’entitat.

La Seu Local de Sant Cugat, també va aconseguir aplegar més de 100 joguines que van ser regalades per Nadal als nens de càncer hospitalitzats a l’Hospital Parc Taulí.

Per una altra banda, el Punt Comarcal del Vallès Oriental amb la participació dels Mossos d’Esquadra va organitzar una exhibició de la Unitat de Vehicles Aeris No Tripulats, juntament amb agents de trànsit i la Unitat Canina de la Policia Local de Granollers, per a nens i nenes amb càncer o amb algun familiar malalt.

Entrega d’arbres solidaris als malalts ingressats als hospitals

A més, l’associació va organitzar un taller de manualitats, en el qual els voluntaris van realitzar petits arbres de Nadal decoratius. Aquest petit obsequi es va repartir durant el mes de desembre entre el personal sanitari i alguns pacients dels hospitals en els quals l’entitat té un coordinador/a de voluntariat hospitalari.

Gràcies a tots els que heu participat per la vostra solidaritat!!

Infocancer 24 horas telefono 900100036
Infocancer 24h - 7 días