Posa't en marxa contra el Càncer a Lleida

Lleida - 13/09/2021
Estilo de vida

L'AECC - Catalunya contra el càncer a Lleida inicia el seu circuit de caminades populars 'AECC En marxa' per tot el territori de Lleida.

'En marxa' és un projecte que promou un estil de vida saludable i així prevenir el càncer. A més, amb els beneficis de les inscripcions l'associació ajuda a continuar oferint els seus serveis de manera gratuïta als pacients de càncer i les seves famílies.

Així que anima't a participar en les caminades de Lleida. Amb la teva inscripció gaudiràs d'un dia d'esport a l'aire lliure, d'un 'welcome pack' i col·laboraras en la lluita contra càncer.

Per a inscriure't o obtenir més informació aquí:

- Torrebesses (19 setembre): https://www.inscripcions.cat/torrebessesaecc2021

- Corbins (26 setembre): https://inscripcionesenmarcha.contraelcancer.es/es/evento/corbins-en-marxa-caminada-popular-contra-el-cancer

- Balaguer (3 octubre): https://inscripcionesenmarcha.contraelcancer.es/es/evento/ii-caminada-contra-el-cancer-a-balaguer

- Lleida (17 octubre): https://inscripcionesenmarcha.contraelcancer.es/es/evento/lleida-en-marxa-ix-caminada-popular-contra-el-can

Pròximament, més informació sobre les caminades d'Alcarràs, la Seu d'Urgell, Vielha, el Pont de Suert, la Pobla de Segur, Tremp, Sort, Torres de Segre, els Alamús, Alguaire, Albesa i l'Estany d'Ivars i Vila-sana.

Aquestes activitats estan condicionades al que pugui establir el PROCICAT i les autoritats competents per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial risc.

Infocancer 24 horas telefono 900100036
Infocancer 24h - 7 días