Showcooking. Menú de Nadal saludable i econòmic
Barcelona
-
18/12/2019
Des de l'AECC - Catalunya contra el Càncer de Barcelona hem organitzat un Showcooking per elaborar un menú de Nadal saludable i econòmic de la mà del xef i assessor gastronòmic Miquel Antoja i la nutricionista de l'associació l'Olga Muñoz.
Si et vas perdre el showcooking, pots tornar a veure'l aquí.
El Nadal és una època de l'any on es permeten determinats capritxos alimentaris, que acostumen a comportar també un cost elevat. Amb aquest taller es donaran idees, consells i propostes per a conèixer els capritxos sans i així preparar un menú adaptat a totes les necessitats amb un cost acceptable per a totes les butxaques.
Durant el taller es van realitzar les següents receptes:
- Crema carxofa amb decoració
- Rotllets vietnamites de pollastre
- Brou de galera i cranc
- Canelons de carbassó i pollastre
- Torró "Textures de xocolata"
Pots descarregar-te les receptes aquí.
Te puede interesar:
Atención gratuita 24h - 7 días